Tillsammans med välrenommerade Berghs School of Communication, retorikbyrån Snacka Snyggt och hållbarhetskonsulterna Ethos International driver våra medarbetare Brightnest Academy, ett kursutbud som passar dig som är VD, marknadschef, ägare, styrelsemedlem eller ledamot inom svenska tillväxtföretag och offentlig sektor.

Behöver du fatta det avgörande beslutet, äntligen komma igång med idéen som pockat på din uppmärksamhet, eller vill du få en större förståelse för hur du kan arbeta med din och dina kunders varumärkes- och affärsutveckling? Få nya inspel, möjlighet att tänka om, nytt eller vidare? Då är Brightnest Academy rätt plats för dig.

Baserat på analyser och fakta som omsätter insikter till mätbara handlingar och aktiviteter hjälper vi tillsammans med våra partners dig och regionen att vässa både kunskap och konkurrenskraft – något vi brinner lite extra för. Med utbildningar inom hållbarhet, ledarskap, kommunikation, och mycket mer, delar vi idéer, tar fram det bästa hos varandra och samarbetar för att se nya möjligheter du kanske inte tänkt på innan.

På Brightnest jobbar en unik blandning av kompetenser och vi drivs av att hjälpa dig att möta affärsutmaningar, och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Våra skarpa konsulter kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis och design. Vi tror att fler är smartare än en, att testa och utmana, tänka stort för att växa och ta ställning för det vi tror på.

Kommande utbildningar

Varumärke, strategi, innovation, design, affärsutveckling och hållbarhet. Oavsett vad ditt företag har för utmaningar får du på Brightnest Academy tillgång till våra vassaste specialister.