Vi söker en Art Director

På Brightnest kommer du att vara en nyckelperson i de strategiska och många gånger komplexa uppdrag vi utför till våra uppdragsgivare. Du kommer att skapa formstarka koncept för olika kanaler: webb, rörligt, print, event och sociala medier. Du kommer jobba nära projektledare, designers, strateger, copywriters och systemutvecklare, och med kunder inom allt från hållbarhet och industri, till samhällsutveckling och mode.

Du kan genom ditt formspråk både beröra, informera och engagera, och du sätter stolthet i att leverera på högsta nivå. Adobe Creative Suite är din hemmaplan, och du har ett driv för att lösa utmaningar och för att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Precis som vi är du övertygad om att god design är en konkurrensfördel och gör skillnad.

Vi vill att du:

  • Har relevant utbildning och några års byråerfarenhet.
  • Kan omsätta tankar och koncept till form.
  • Vill utmana, tänka om, nytt och ibland knäppt.
  • Har god omvärldskoll på både samhälle och trender
  • Är en lagspelare som gör ditt, för att vi ska vinna tillsammans.


Vi tror att du är driven, prestigelös och formsäker. Du kommer jobba med kollegor på flera orter i Sverige, oavsett om väljer att ha din kontorsplats i Luleå eller Göteborg.

Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Har du frågor? Kontakta petra.bagge@brightnest.se eller skicka din ansökan med lättillgängliga arbetsprover till career@brightnest.se

 

Varför ska du söka till oss?