Art director

Art director

Vi söker en Art Director som vågar ifrågasätta.

I din roll kommer du att vara en nyckelperson i de strategiska och många gånger komplexa uppdrag vi utför till våra uppdragsgivare. Du kan genom ditt formspråk både beröra, informera och engagera. Tillsammans med olika kompetenser kommer du arbeta för att utveckla kundens affär i allt från processer och erbjudande till paketering och kommunikation. Det kräver en kombination av mod och ödmjukhet. Vi förväntar oss att du sätter stolthet i det du levererar, och precis som vi är du övertygad om att design gör skillnad.

Vi vill att du:

  • Har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet.
  • Kan omsätta strategier och koncept till visuella uttryck.
  • Vill utmana, tänka om, nytt och ibland knäppt.
  • Är en lagspelare som vill vinna tillsammans.

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Bland våra uppdragsgivare finns Norrtåg, Luleå Energi, Skogsindustrierna och Akenberg. Meramedia har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vill du påverka och skapa förändring? Då kanske du är den kollega vi söker.

Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan.

Ansökan till: supercrew@meramedia.se Skriv ”AD-stjärna” i ämnesraden. Bifoga arbetsprover/portfolio. Intervjuer sker löpande.

Heltid.
Plats: Luleå

Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.