Vi söker en Campaign Manager

När det digitala utvecklas hänger Brightnest med. Det senaste året har vi ökat vårt fokus på digital marknadsföring. Och resan har bara börjat. Nu letar vi efter en ny kollega att kroka arm med. Är du resultatfokuserad och drivs av att utveckla kunders lönsamhet? Har du ett stort intresse för sociala medier och digitala trender, brinner för kommunikation och möjligheterna den skapar? 

Då kan du vara vår nya Campaign Manager!

Inte nog med det, vi söker dig som har stort öga för att skapa, analysera och optimera annonser inom Google Ads, programmatic och Paid social. Du kommer spela en stor roll i vår sök- och displayannonsering, så en stark analytisk tankeförmåga med ett naturligt intresse för, och förmågan att fatta strategiska beslut baserat på, data är en bra grund att stå på. 

Låter det lite luddigt? Låt oss vara mer specifika. Vi vill att du kan:

  • Skapa, analysera, optimera och utvärdera Google Ads-annonsering och annonsering på Facebook, Instagram, Linkedin och Snapchat.
  • Implementera och A/B testa annonstillägg och publiklistor.
  • Ta del av marknadsföringskampanjer, planering och uppsättning av text och rörlig bild, framtagande av CTA, landningssidor, analys och uppföljning.

Vi vill också att du:

  • Har erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, Google Ads, Facebook Business Manager och Google Optimize.
  • Har utbildning inom digital marknadsföring, eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Är van vid arbete i Excel.
  • Är certifierad i Google Ads.
  • Är vass på detaljer, analytisk, strukturerad och noggrann, självgående och initiativtagande.

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Ansök

Tjänsten är baserad i Luleå eller Göteborg. Vi intervjuar löpande, så tveka inte – skicka in ditt CV och personliga brev idag till career@brightnest.se. Märk mailet med "Campaign manager".

Se andra tjänster