Vi söker en Digital marketing specialist

De senaste åren har vi ökat vårt fokus på digital marknadsföring. Och resan har bara börjat. Nu letar vi efter ytterligare en kollega till vårt team! Är du resultatfokuserad och en fena på att översätta annonseringsresultat till affärsmöjligheter? Har du ett stort intresse för sociala medier och digitala trender, brinner för kommunikation och möjligheterna den skapar? 

Då kan du vara vår nya digital marketing specialist!

Inte nog med det, vi söker dig som har stort öga för att skapa, analysera och optimera annonser inom Google Ads, programmatic och Paid social. Du kommer spela en stor roll i vår sök- och displayannonsering, så en stark analytisk tankeförmåga med ett naturligt intresse för, och förmågan att fatta strategiska beslut baserat på, data är en bra grund att stå på. 

I ditt vardagliga arbete kommer du att:

 • Skapa, analysera, optimera och utvärdera annonsering på Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Snapchat och Tiktok.
 • Implementera och A/B testa annonstillägg och publiklistor.
 • Ta del av marknadsföringskampanjer, planering och uppsättning av text och rörlig bild, framtagande av CTA, landningssidor, analys och uppföljning. 
 • Skapa kampanjrapporter och presentera till kund.

Vi ser att du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, Google Ads, Facebook Business Manager och Google dv 360.
 • Har utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande yrkeserfarenhet, fördelaktigt inom byråvärlden.
 • Är van att skapa presentationer och rapporter i Keynote/PowerPoint samt Looker Studio.
 • Är certifierad i Google Ads.
 • Är vass på detaljer, analytisk, strukturerad och noggrann, självgående och initiativtagande.
 • Är en god relationsbyggare och samarbetar bra med andra, både externt och internt.
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärstillväxt. 

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Ansök

Tjänsten är baserad i Gällivare eller Luleå. Vi intervjuar löpande, så tveka inte – skicka in ditt CV och personliga brev idag till career@brightnest.se. Märk mailet med "digital marketing specialist".

För mer information om tjänsten kontakta Caroline Gröntvedt, caroline.grontvedt@brightnest.se  073-830 36 77