Webbutvecklare Frontend

Dags att byta jobb? Är du webbutvecklare med vassa kunskaper inom frontend som söker nya spännande utmaningar? Brinner du för ny teknik, att skapa kreativa och hållbara lösningar till våra kunder tillsammans med kollegor där du alltid har möjlighet att påverka?

På Brightnest är vi alltid på väg. Vi tar oss an samhällsproblem, lägger upp strategier och skapar kommunikation som lyfter både våra kunder och oss själva. Vårt team må vara utspritt på två sidor av landet, men vi har genom åren odlat en kultur vi är mycket stolta över, som kännetecknas av mycket glädje och gemenskap. Vi fikar, vässar våra kunskaper och tränar tillsammans. Här jobbar alla med alla, oavsett roll och geografisk plats.

Som webbutvecklare hos oss har du en fast plats på vårt kontor varifrån du kommer att jobba med kunder inom flera olika branscher, från industri och näringsliv, till design och destinationer.

  • Du har goda kunskaper i webbteknologier såsom HTML, CSS och JavaScript.

  • Önskvärt om du har grundläggande kunskaper i React, Webpack och Git

  • Postitvt även om du har kunskap om Vue, Tailwind, Användarvänlighet och Tillgänglihet - WCAG

Du kommer jobba med kollegor på flera orter i Sverige, oavsett om du väljer att ha din kontorsplats i Luleå, Stockholm, Gällivare eller Göteborg

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Läs mer om vårat erbjudande inom System och webbutveckling.

Skicka din ansökan till freddie.rosenberg@brightnest.se och ange ”Webbutvecklare Frontend” i ämnesraden. Bifoga gärna arbetsprover/referenser. Intervjuer sker löpande.

 

Se andra tjänster