Sökes: Erfaren kommunikationsstrateg

Om du gillar komplexa utmaningar, har stenkoll på målgruppsanalyser och är genuint intresserad av vad som händer i omvärlden kan du vara den vi söker.

Vi är mindre intresserad av din bakgrund, men på vägen bör du ha skaffat dig en bra förståelse för hur kommunikation kan användas effektivt för att uppmärksamma, påverka och förändra. Kanske är du en kreatör som vill arbeta mer strategiskt, eller en projektledare som vill få utlopp för din problemlösarförmåga, kanske överraskar du oss med en helt annan profil som blir perfekt i vårt team.

I din roll på Brightnest behöver du vara bekväm med att leda processer och hålla i workshops med kunder som går till botten med deras kommunikativa utmaningar, såsom varumärke och digital närvaro. Du kan med lätthet skapa engagemang i rummet, förmedla tankar och idéer samt summera processer med slutsatser på ett sätt som ger en tydlig riktning för arbetet framåt.

Du behöver ha förmågan att se samband och veta vart det är viktigt att forska vidare. På stående fot bör du kunna dra paralleller till skeenden i samhället och hur det potentiellt kan påverka kundens affär. Du skapar värde genom att förstå problem och utmaningar, formulera problemet i realtid och se vad som behöver göras. De kreativa lösningarna behöver inte komma från dig, men du behöver förmedla en relevant bild till resten av teamet.

Vi tror på inget sätt att du kan, eller ens förstår, alla branscher du kommer arbeta med. Därför behöver du  vara genuint nyfiken och inte vara rädd för att prestigelöst ställa frågor för att sätta dig in i kundens utmaningar.

Som person tror vi att du är prestigelös, ödmjuk och en schysst kompis. Som senior del i vårt team bör du tycka om att coacha och dela med dig av kunskap. Du kommer jobba med kollegor både i Luleå och Göteborg, oavsett var du väljer att ha din kontorsplats.

Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och lättillgängliga arbetsprover till career@brightnest.se