Vi söker en medierådgivare med kompetens inom digital marknadsföring

Är du resultatfokuserad och drivs av att utveckla företags lönsamhet? Har du ett stort intresse för teknik, sociala medier och digitala trender? Brinner du för kommunikation och möjligheterna den skapar? Då kan du vara den vi söker till vårt team!

På Brightnest ansvarar du för att leverera den bästa rådgivningen för våra kunder inom digitala medier. Du har förståelse för att våra kunders kunskap om digital marknadsföring ligger på olika nivåer och kan anpassa dig efter dessa.

Bland dina arbetsuppgifter finns att ha nära kontakt med projektledare samt direktkontakt med kund, samt boka möten för rådgivning av kundens marknadsföring och digitala närvaro. Tjänsten består till 50 % av sälj av bland annat strategier, kampanjer och medieköp till befintliga och nya kunder. Arbetsuppgifterna kan fördelas mellan kampanjadministration och medierådgivning, och vi erbjuder även utbildning i verktygen du kommer använda i ditt dagliga arbete.

Du jobbar bra i team, kan leda mindre projekt själv och har förmågan att pendla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du är självgående och kan, och vill, ansvara för din egen arbetsdag.

Vi vill att du har strategiskt och långsiktigt fokus, men även vilja och vana att jobba operativt. Du är även bekväm och vältalig på både svenska och engelska, nyfiken och snabblärd. Tidigare erfarenhet av kommunikationsbranschen, försäljning eller digital marknadsföring är meriterande.

Möjlighet till provision finns utifrån egna önskemål och upplägg. Som anställd finns också möjlighet att gå kurser genom vår egen akademi, eller att föreläsa själv.  

Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka in ditt CV och personligt brev idag!

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan.

Ansökan till: career@brightnest.se
Skriv "medierådgivare" i ämnesraden.

Heltid. Plats: Luleå.

Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Se andra tjänster