Projektledare för webbprojekt

Har du erfarenhet av att leda webbutveckling samtidigt som du har förmågan att se och skapa affärer? Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners? De senaste åren har Brightnest tagit stora kliv framåt och vi rekryterar nu för att täcka upp för spännande utmaningar tillsammans med både nya och äldre kunder.  

Som teknisk projektledare på Brightnest driver du webbprojekt och har nära kontakt med kund, samt besitter viljan och förmågan att arbeta med olika roller och kunskaper. Från framtagen strategi till utvecklingsprojekt och aktiv uppföljning är du med på våra kunders digitala resa och är bekväm i att både till en början hålla dem i handen och därefter hålla ett vakande öga på avstånd, men genom hela processen finnas tillgänglig för frågor. Du gillar att ta eget ansvar och egna initiativ 

Du kommer arbeta i både större och mindre team tillsammans med utvecklare, kreatörer, designers, kommunikatörer och andra projektledare. Dina kollegor kommer sitta utspridda på olika orter, och tillsammans drar vi nytta av varandras erfarenheter och kunskaper, oavsett vart i Sverige vi befinner oss.  

Vi vill att du är: 

  • En stor vän av ordning och reda. 
  • Teknisk och van att arbeta digitalt.  
  • Van vid olika plattformar och att navigera genom de utmaningar som uppstår i projekt inom ramen för webbutveckling. 
  • Bra på att leda team. 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av och certifiering inom agila metoder som exempelvis Scrum 

Tjänsten är främst baserad i Luleå, men du kan även sitta på vårt Göteborgskontor. Sista ansökningsdag är den 20 augusti – skicka in ditt CV och personligt brev idag till career@brightnest.se. Märk ansökan med "projektledare webb". 

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.