Strategisk projektledare

Nu letar vi efter dig som vill vara med på en spännande resa, både internt och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. De senaste åren har Brightnest accelererat, och medan uppdragen från nya kunder blivit allt fler fortsätter vi odla goda relationer tillsammans med de som varit med oss under flera år.  

Som strategisk projektledare på Brightnest behöver du ha erfarenhet av att både driva och skapa nya projekt. Att göra affärer som är bra för både våra uppdragsgivare och Brightnest inspirerar dig. Du har självklart ett strategiskt tänk och förmågan att se till att affärsstrategi samverkar med marknadsstrategi. Lyfta blicken för att se den övergripande bilden och ha koll på omvärlden är en självklarhet för dig. Utöver det så har du vana av nära kundkontakt och ser dig själv som en naturlig ledare.  
 
Tillsammans med våra kreatörer, kommunikatörer, designers, utvecklare och andra projektledare kommer du arbeta med kollegor och företag i både norr och söder, inom branscher som energi, transport, industri, näringsliv och kompetensförsörjning – plus många fler. Teamen kan variera i storlek beroende på projekt, men gemensamt är att vi alltid drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter, oavsett vart i landet vi befinner oss.  

Vi vill att du är: 

  • Driven och självgående med målsättningen att alltid ta kunden till nästa nivå 
  • En stor vän av ordning och reda och såklart skicklig på Excel 
  • Lösningsfokuserad 
  • Bra på att odla kundrelationer 
  • Modig, klok och engagerad 

Tjänsten är baserad i Luleå. Sista ansökningsdag är den 6 augusti – skicka in ditt CV och personligt brev idag till career@brightnest.se. Märk ansökan med "strategisk projektledare". 

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.