Brightnest Academy

Brightnest Academy drivs av våra egna medarbetare i samarbete med Berghs School of Communication och andra externa konsulter.

Utmaning

Vässa regionens konkurrenskraft. Utveckla förståelsen och förmågan att jobba aktivt med kommunikation på ett sätt som samtidigt stärker deltagarens varumärke.

Lösning

Skapa resultatinriktade utbildningar, lika värdefulla för alla deltagare oavsett bakgrund. För att erbjuda utveckling inom flera områden samarbetar vi med externa konsulter, bland annat Elaine Eksvärds rektorikbyrå Snacka Snyggt och Berghs School of Communication, en av världens främsta kommunikationsskolor.

Resultat

Vi startade med tre utbildningar inom strategi och kommunikation, och efter hög efterfrågan utökade vi kursutbudet till månadsvisa heldagstillfällen.

"Utbildningen gav mig goda grundläggande kunskaper om sociala media. Blandningen av teori och praktiska tips och goda exempel gjorde det enkelt att ta till sig. Dessutom var det perfekt med den korta individuella konsultationen, för att kunna omsätta kunskaperna till just ditt företag" - Anna Malmström, Executive Assistant och kommunikatör på Shorelink.

 

Datum

2018 —

Dela

Dela artikeln
IMG_1959.jpg
Bild från utbildningen "Workshop för sociala medier"
IMG_2011.jpg
Bild från utbildningen "Workshop för sociala medier"