Demo North Summit 2020

Inom delprojektet Demo North Summit 2020 satte Invest in Norrbotten som projektägare samman en projektgrupp bestående av Invest in Norrbotten, Brightnest och Prime Weber Shandwick. Planeringsarbetet startade redan i december 2018 och tog ordentlig fart i maj 2019 med genomförande februari 2020.

Prime Weber Shandwick ansvarade för att ta fram den kommunikativa plattformen samt bearbeta talare och deltagare tillsammans med Invest in Norrbotten. Brightnest anlitades som eventpartner.

Vårt uppdrag har främst varit kopplat till projektledningen av konferensen då själva genomförandet var väldigt komplext. Här har vi arbetat tätt tillsammans med främst Invest in Norrbotten, men även Prime Weber Shandwick. Samtliga parter deltog i genomförandet under ledning av Brightnest.

Demo North Summit 2020 blev väldigt lyckat och uppskattat av deltagare och uppdragsgivare.

Utvärderingen där 100 deltagare svarade visade bland annat följande:

98% av de svarande är intresserade av att delta i nästa Demo North Summit. Värdskapet under konferensen fick snittbetyget 4,8 av 5. Möjligheten att skapa nya kontakter under konferensen fick snittbetyget 4,53 av 5. Upplägget med en blandning av föreläsningar, platsbesök och upplevelser fick snittbetyget 4,49 av 5.

Services

  • Filmproduktion
  • Event

Datum

2020

Samarbete med

Prime Weber Shandwick

Dela

Dela artikeln
demo-north_226_viveka-osterman.jpg
Foto: Viveka Österman
demo-north_574_viveka-osterman.jpg
Foto: Viveka Österman
demo-north_545_viveka-osterman.jpg
Foto: Viveka Österman
demo-north_533_viveka-osterman.jpg
Foto: Viveka Österman