Region Norrbotten: Bebis i Norr

På webbplatsen Bebis i Norr kan Region Norrbottens medarbetare på mödravård, förlossning, BB och barnavården dela med sig av sin erfarenhet till dig där du får rätt information direkt från en säker källa.

Utmaning

Ta fram en informationsportal för personer som har fått eller skall ha barn i främst Norrbotten, men även blivande föräldrar i hela landet som vill föda sitt barn i Norrbotten.

Lösning

Tillsammans med Region Norrbotten producerade vi en lättnavigerad webbplats som presenterar alla kapitel i den bok, Grattis till Barnet, som nyblivna föräldrar får. På webbplatsen finns även tips från Barn- och mödrahälsovården, nyblivna föräldrars egna berättelser om hur det vara att föda i Norrbotten samt vanliga frågor och svar kring allt som berör förlossning.

Resultat

En tillgänglig webbplats som designats för att fungera lika bra på dator som via mobil. För arbetet med webbplatsen belönades Bebis i Norr med Länssjukvårdens förbättringspris 2017.

– Som beställare så beskrev vi ett önskat läge och en önskad slutprodukt utifrån vad produkten skulle leverera till våra medborgare/patienter och utifrån den visionen har Brightnest hjälpt oss att hitta en väg till den lösning som vi har idag, kommenterar kund i en utvärdering efter att projektet gått i mål. 

Services

  • Webb- & Systemutveckling

Datum

2017

Dela

Dela artikeln
BIN-mockup-web-2.jpg
BIN-mockup-mobile.jpg
BIN-mockup-web-1.jpg