Level up i sociala medier

Level up i sociala medier

– tre dagar med varumärke, innehåll och annonsering

Passa på att vässa dina kunskaper i sociala medier. Under tre dagar i oktober fokuserar vi på varumärke, innehåll och annonsering i sociala medier. Boka enskilda kurser eller paket. I varje kurs ingår 30 minuters egen konsultationstid där du kan diskutera frågor och funderingar kopplade till just din verksamhet.

”Utbildningen gav mig goda grundläggande kunskaper om sociala media. Blandningen av teori och praktiska tips och goda exempel gjorde det enkelt att ta till sig. Dessutom var det perfekt med den individuella konsultationen, för att kunna omsätta kunskaperna till just ditt företag.”
- Anna Malmström, Executive Assistant och kommunikatör på Shorelink.

Bygga varumärke i sociala medier

Med Meramedias experter på sociala medier och digital försäljning som guider får du en introduktion till begrepp att ha koll på och verktygen du behöver för att komma igång med det praktiska arbetet. Du får också lära dig att lägga upp en plan och sätta mål för dina insatser för att kunna arbeta långsiktigt och strategiskt med sociala medier.

Läs mer om kursen här.

Skapa innehåll i sociala medier

Att lyckas med sociala medier handlar till stor del om att ha rätt innehåll. Meramedias experter på sociala medier guidar dig genom olika kanaler och olika typer av innehåll. Vi ger dig praktiska verktyg och tips för att skapa innehåll i både text och bild/film.

Läs mer om kursen här. 

Annonsera i sociala medier

Annonsering i sociala kanaler är ett attraktivt verktyg för att nå ut till dina potentiella målgrupper. Våra digitala strateger visar hur du kommer igång rent praktiskt med annonsering på Facebook och Instagram, hur du sätter upp mål och såklart vad som krävs för att optimera resultatet.

Läs mer om kursen här. 

Detta ingår:
Kursintyg från Meramedia Akademi och en, två eller tre heldagar med våra specialister på sociala medier, fika, frukt och vegetarisk lunch. I varje kurs ingår dessutom 30 minuters egen konsultationstid där du kan ställa frågor och bolla idéer direkt kopplade till just din verksamhet.

Kostnad:
5 700:- exkl moms för en utbildning.
9 900:- exkl moms för två utbildningar.
14 900:- exkl moms för samtliga tre utbildningar.

 Datum & tid:
Tisdag-torsdag 8-10 oktober kl. 09:00 – 16:30 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 12 per kurs