Projektledning i samarbete med Berghs

En skicklig projektledare får projekt att flyta och gör uppdragen framgångsrika. Men hur tar man projekt genom olika faser? Vad ska en vass projektplan innehålla? Vilka är de bästa tipsen och verktygen?

Under två heldagar fokuserar vi på grundläggande kunskaper i projektledning. Du får inblick i digitala projektverktyg, riskanalys, projektorganisationen samt planering och genomförande. Du får träna på att göra en projektplan som presenteras skriftligt och muntligt i slutet av kursen.

Kursen är branschneutral och riktar sig till dig som vill vässa dina nuvarande kunskaper som projektledare eller är i början av karriären. Detta är en praktiskt inriktad utbildning med både grupparbeten och egna övningar.

Kursen utgår från deltagarnas behov och utmaningar i sin vardag:

  • Projektplanering – de olika stegen – definition och struktur
  • Vad är ett projekt, och vad är inte ett projekt
  • Projektledarens verktygslåda – från brief till uppföljning såsom prioritering, intressentlista, riskanalys, tidsplanering, resursplanering och projektets kommunikationsplan
  • Projektorganisation och beställarkompetens
  • Projektekonomi
  • Utvärdering, effekt och uppföljning
  • Ledarskap
  • Hantering av utmanande kundsituationer

Utbildningsledare: Ann Westfelt
Under sin tid på Berghs har Ann utfört över 100 uppdrag och utbildningar. Med bakgrund som Apples produktchef i Norden och Head of Lean Northern Europe för Ving/Thomas Cook har hon gedigen kunskap och erfarenhet inom strategisk projektledning och kommunikation.

Detta ingår:
Kursintyg från Berghs och två heldagar med Berghs specialist på projektledning, fika, frukt och vegetarisk lunch.

Kostnad:
13 900:- exkl. moms

Datum & tid:
Kursen genomförs tisdag till onsdag 10-11 september kl. 09:00 – 16:30 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 10 st.

Om Berghs

Berghs School of Communications är en världsledande skola inom kommunikation och har vunnit priset "school of the year" inte mindre än sju gånger under Future Lions i Cannes. Med fokus på att utveckla kompetens utformas utbildningarna i nära samarbete med näringslivet med inspirerande föreläsare som ofta befinner sig i toppskiktet inom sitt yrke. 

Sedan början av 2019 samarbetar vi med Berghs för att tillsammans kunna erbjuda ännu bredare utbud av utbildningar i norra Sverige. Genom att erbjuda utbildningar i världsklass i Norrbotten vill vi bidra till vår gemensamma konkurrenskraft och mer hållbar kompetensutveckling lokalt.