Public Affairs och Public Relations

– Förändringskommunikation som skapar bättre affärsförutsättningar

Hur påverkar man dem som påverkar er affärslogik? Hur skapar man en röst som beslutsfattare väljer att lyssna till? Förändringskommunikation handlar om att aktivt sätta rätt saker på agendan och styra konversationen hos allmänheten, media och beslutsfattare. Under en heldag med Carl Wangel, som har mångårig erfarenhet av PA och PR både som konsult och inom organisationer, får du en förståelse för hur man arbetar strategiskt med opinionsbildning och politisk påverkan med ett tydligt syfte. Teori och praktiska exempel varvas med diskussioner och övningar som hjälper dig att få en större effekt av dina insatser.

Förkunskaper:
Du bör ha grundläggande förståelse för kommunikation, men framför allt ett intresse för att förstå och arbeta med förändringskommunikation.   

Utbildningen riktar sig till:
Företagsledare, marknadschefer, marknadsförare, affärsutvecklare och andra som vill utveckla sina färdigheter inom opinionsbildning och politisk påverkan. 

Mål med utbildningen:
Att du har kunskap för att arbeta strategiskt för att samköra olika kommunikationsinsatser för största möjliga påverkan genom framförallt förtjänade kanaler, samt en bredare palett av kommunikationsverktyg som kan användas för att överbrygga affärshinder i omvärlden och skapa bättre förutsättningar för din verksamhet.

Detta ingår:
Kursintyg, heldag med Meramedias samarbetspartner Carl Wangel, specialist inom PA/PR, sammanfattning av kursunderlaget, fika, frukt och vegetarisk lunch.

Kostnad:
Företag 3 495: - exkl. moms
Student 3 495: - inkl. moms

Datum & tid:
Kursen genomförs onsdag 19 december kl. 09:00 - 16:30 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 10 st.

Sista anmälningsdag 17 december. 

Se andra kurser