Tv sändning & digital marknadsföring som ger resultat

Den digitala konsumtionen för livesänd sport har ökat kraftigt senaste åren, både globalt och lokalt i Sverige. Sport är ett intresse som är starkt över alla länder och kulturer och någonting som för samman vänner och familjer. Som marknadsföringskanal är det ett starkt sammanhang att synas i då det når miljontals människor i en kontext som är väldigt positivt laddad för mottagaren. Genom att synas i en redan starkt etablerad och trovärdig kontext stärker ni ert varumärke samtidigt som ni når ett stort antal tittare.

I samband med att ni ökar er synlighet i TV sända matchen så hjälper vi till med en analys för att skapa mätbara kampanjer i digitala kanaler för bästa effekt och räckvidd anpassat efter ert företags specifika behov.

Med utgångspunkt från ditt varumärkes position och löfte anpassar vi budskap, kanaler, innehåll och för att nå ut till relevanta marknader. Vi är experter på realtids-budgivning, annonsering i sociala medier, Google Ads, remarketing och målgruppsoptimering.

Erbjudande

Som företag syns ni med er logotyp före och efter varje break, totalt sex gånger per match, i C mores sändning. Ni delar en sponsorslinga med tre andra annonsörer. Se exempel på reklamslingan ovan.

- Synlighet i valfri SDHL match under Q4 2022
-
Synlighet mot närmare 100 000 tittare i hela Sverige
- Synlighet i bannerannonsering i samband med matchen. Ni väljer geografisk inriktning samt vilka sajter ni vill synas på.

Pris: 20 000 kr exkl. moms / match
Ordinarie pris 45 000 kr

Intresserad?
Kontakta oss för mer information och bokning av matcher.