Brightnest

Rätt team för din utmaning

Din samarbetspartner inom affärsutveckling och kommunikation. Brightnest drivs av att hjälpa dig att möta affärsutmaningar och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Vi gör det genom att skapa dynamiska team utifrån varje specifikt uppdrag, med en mix av erfarna strateger, kreatörer och industriella rådgivare. Tillsammans går vi från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett genomförande med öga för såväl helheten som detaljerna.

Företaget grundades 1998 som en digital byrå. Idag är Brightnest en samarbetspartner inom affärsutveckling och kommunikation med kontor i Luleå och Göteborg.

Hur vi arbetar

Analytisk förmåga,
kreativ förpackning

Vi är övertygande om att det bästa sättet att lösa komplexa affärutmaningar är genom en kombination av analysförmåga och kreativ strategi. Strategi utan genomförande är lika svagt som genomförande med fel strategi. Vi vet att framgång bygger på kreativa strategier som är genomförbara och tar hänsyn till omvärlden. På Brightnest har vi därför förenat de strategiska konsulternas analytiska förmåga med kreatörernas expertis i att utveckla effektiv kommunikation, attraktiva koncept och starka kundupplevelser.

I vår arbetsprocess arbetar vi tillsammans med nyckelpersoner i er organisation för hela tiden skapa stark förankring i verksamheten där handling och budskap förenas. Vi förstärker samtidigt vårt perspektiv genom att arbeta nära industriella rådgivare och externa samarbetspartners för att matcha dina behov i varje utmaning. Brightnest är mer än en traditionell konsultverksamhet eller kommunikationsbyrå. Vi är en samarbetspartner redo att hjälpa dig utvecklas genom såväl interna som externa utmaningar.

brightnest_gbg_window.jpg
Vad vi gör

Affärsutveckling med kreativitet som verktyg

Brightnest kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis och design för att stötta ditt företags utveckling. Våra erfarna team går från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett genomförande med öga för såväl helheten som detaljerna.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Affärsutveckling

Vi hjälper ledare definiera verksamhetens syfte och utvecklingsstrategi, och jobbar därefter tillsammans med tydliga mål. Utifrån en fastslagen strategi sätter vi prioriteringar för att ge din organisation fokus och styrkan att genomföra relevanta förändringar. Våra råd baseras på analyser och fakta som omsätter insikter till mätbara handlingar och aktiviteter. 

Marknadsföring och försäljning

Med utgångspunkt från ditt varumärkes position och löfte anpassar vi budskap, kanaler, innehåll och  för att nå ut till relevanta marknader. Vi är experter på realtids-budgivning, Facebook-annonsering, Google Ads, remarketing och målgruppsoptimering. Vi utför köp, planering, optimering och analys för att skapa mätbara kampanjer i digitala kanaler, alltid med fokus på resultat.

Läs mer om våra certifieringar.

Design

Vi tror på design med slutanvändaren i åtanke där de tekniska och funktionella aspekterna utvecklas parallellt med design och estetik. Våra designers är specialiserade på att skapa och utveckla varumärken, visuella identiteter, webbplatser, miljöer, produkter och förpackningar genom strategi, design, nyfikenhet och hantverk. Vi kombinerar design med teknisk expertis och konsumentinsikt. Då vet vi med säkerhet att det blir ett skönt resultat.

Kommunikation

Vår utgångspunkt är att alltid paketera budskap på ett sätt som inspirerar, engagerar eller utbildar– oavsett om det är privatpersoner, företag eller beslutsfattare som är målgruppen. Med kärnan i idé och kreativitet vill vi se till att ditt varumärke får orättvist mycket uppmärksamhet.

Projektledning

Skickliga och erfarna projektledare och team är dedikerade att leverera enastående projekt, stora som små, och att skapa värde för våra kunders varje steg på vägen. Oavsett om du söker stöd med inledande projektutveckling eller en heltäckande projektledningslösning så är Brightnest en bra partner. Hos oss får du tillgång till tjänster genom hela projektets livscykel, från uppstart till implementering och drift eller genomförande.

Hållbarhet

Idag är det ofrånkomligt att ta hänsyn till hållbarhetsfrågor i sin affärsutveckling och kommunikation. Vi hjälper sig att hitta en passande strategi utifrån din verksamhet och förutsättningar och ser till att det också blir en integrerad del av de aktiviteter som genomförs. Att skapa konkret förändring och föra i bevis genom handling så att ni blir trovärdiga är konkurrensavgörande.