Brightnest

Rätt team för din utmaning

Brightnest är en samarbetspartner inom kommunikation, tech, design, film och digital marknadsföring. Sedan 1998 hjälper vi våra uppdragsgivare att möta affärsutmaningar och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Med en mix av erfarna strateger, kreatörer, filmproducenter och industriella rådgivare går vi med passion och mod från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett öga för såväl helheten som detaljerna.

Mer konkret – vi skapar allt från framtidsvisioner som påverkar samhället på uppdrag av det kommunala bolaget till att utveckla humörbaserade spellistor med hjälp av AI till globala varumärken. Dessutom hjälper vi stora företag att visa sitt lokala hjärta och små platser att göra avtryck i världen.

Hur vi arbetar

Analytisk förmåga,
kreativ förpackning

Vi är övertygande om att det bästa sättet att lösa komplexa affärutmaningar är genom en kombination av analysförmåga och kreativ strategi. Strategi utan genomförande är lika svagt som genomförande med fel strategi. Vi vet att framgång bygger på kreativa strategier som är genomförbara och tar hänsyn till omvärlden. På Brightnest har vi därför förenat de strategiska konsulternas analytiska förmåga med kreatörernas expertis i att utveckla effektiv kommunikation, attraktiva koncept och starka kundupplevelser.

I vår arbetsprocess arbetar vi tillsammans med nyckelpersoner i er organisation för hela tiden skapa stark förankring i verksamheten där handling och budskap förenas. Vi förstärker samtidigt vårt perspektiv genom att arbeta nära industriella rådgivare och externa samarbetspartners för att matcha dina behov i varje utmaning. Brightnest är mer än en traditionell konsultverksamhet eller kommunikationsbyrå. Vi är en samarbetspartner redo att hjälpa dig utvecklas genom såväl interna som externa utmaningar.

Kvinna sitter i kontorsmiljö med laptop. I fönstret speglas en bilparkering
Vad vi gör

Affärsutveckling med kreativitet som verktyg

 

Brightnest kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis och design för att stötta ditt företags utveckling. Våra erfarna team går från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett genomförande med öga för såväl helheten som detaljerna.

Se vad vi skiner inom...