Brightnest

Rätt team för din utmaning

Brightnest är en samarbetspartner inom kommunikation, tech, design, film och digital marknadsföring. Sedan 1998 hjälper vi våra uppdragsgivare att möta affärsutmaningar och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Med en mix av erfarna strateger, kreatörer, filmproducenter och industriella rådgivare går vi med passion och mod från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett öga för såväl helheten som detaljerna.

Mer konkret – vi skapar allt från framtidsvisioner som påverkar samhället på uppdrag av det kommunala bolaget till att utveckla humörbaserade spellistor med hjälp av AI till globala varumärken. Dessutom hjälper vi stora företag att visa sitt lokala hjärta och små platser att göra avtryck i världen.

Hur vi arbetar

Analytisk förmåga,
kreativ förpackning

Vi är övertygande om att det bästa sättet att lösa komplexa affärutmaningar är genom en kombination av analysförmåga och kreativ strategi. Strategi utan genomförande är lika svagt som genomförande med fel strategi. Vi vet att framgång bygger på kreativa strategier som är genomförbara och tar hänsyn till omvärlden. På Brightnest har vi därför förenat de strategiska konsulternas analytiska förmåga med kreatörernas expertis i att utveckla effektiv kommunikation, attraktiva koncept och starka kundupplevelser.

I vår arbetsprocess arbetar vi tillsammans med nyckelpersoner i er organisation för hela tiden skapa stark förankring i verksamheten där handling och budskap förenas. Vi förstärker samtidigt vårt perspektiv genom att arbeta nära industriella rådgivare och externa samarbetspartners för att matcha dina behov i varje utmaning. Brightnest är mer än en traditionell konsultverksamhet eller kommunikationsbyrå. Vi är en samarbetspartner redo att hjälpa dig utvecklas genom såväl interna som externa utmaningar.

Kvinna sitter i kontorsmiljö med laptop. I fönstret speglas en bilparkering
Vad vi gör

Affärsutveckling med kreativitet som verktyg

Brightnest kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis och design för att stötta ditt företags utveckling. Våra erfarna team går från grundläggande analys till effektiva lösningar, baserade på kreativa idéer och ett genomförande med öga för såväl helheten som detaljerna.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Digital marknadsföring

Med utgångspunkt från ditt varumärkes position och löfte och målet med din marknadsföring anpassar vi budskap, kanaler, innehåll och för att nå ut till relevanta marknader. Vi är experter på realtids-budgivning, annonsering i sociala medier, Google Ads, remarketing och målgruppsoptimering. Vi utför riktade medieköp, planering, optimering och analys för att skapa mätbara kampanjer i digitala kanaler, alltid med fokus på där vi ser bäst resultat.

Läs mer om våra tjänster och annonsytor.

Design

Vi tror på design med slutanvändaren i åtanke där de tekniska och funktionella aspekterna utvecklas parallellt med design och estetik. Våra designers är specialiserade på att skapa och utveckla varumärken, visuella identiteter, webbplatser, miljöer, produkter och förpackningar genom strategi, design, nyfikenhet och hantverk. Vi kombinerar design med teknisk expertis och konsumentinsikt. Då vet vi med säkerhet att det blir ett skönt resultat.

Läs mer om våra designtjänster här.

Webbplatser och systemutveckling

Brightnest hjälper till att digitalisera er affär. Vi bygger affärssystem, webbplatser, intranät, bokningssystem, ärendehanteringssystem och e-handelssystem. En skillnad mellan Brightnest och många stora traditionella IT-bolag som erbjuder systemutveckling är att vi kan erbjuda en helhet som inte bara tar fram en tekniskt imponerande produkt.

Läs mer om våra techtjänster här.

Kommunikation

Vår utgångspunkt är att alltid paketera budskap på ett sätt som inspirerar, engagerar eller utbildar– oavsett om det är privatpersoner, företag eller beslutsfattare som är målgruppen. Med kärnan i idé och kreativitet vill vi se till att ditt varumärke får orättvist mycket uppmärksamhet.

Projektledning

Skickliga och erfarna projektledare och team är dedikerade att leverera enastående projekt, stora som små, och att skapa värde för våra kunders varje steg på vägen. Oavsett om du söker stöd med inledande projektutveckling eller en heltäckande projektledningslösning så är Brightnest en bra partner. Hos oss får du tillgång till tjänster genom hela projektets livscykel, från uppstart till implementering och drift eller genomförande.

Hållbarhet

Idag är det ofrånkomligt att ta hänsyn till hållbarhetsfrågor i sin affärsutveckling och kommunikation. Vi hjälper sig att hitta en passande strategi utifrån din verksamhet och förutsättningar och ser till att det också blir en integrerad del av de aktiviteter som genomförs. Att skapa konkret förändring och föra i bevis genom handling så att ni blir trovärdiga är konkurrensavgörande.