Snäll, smart och ett sjuhelsikes driv?

På Brightnest är vi alltid på väg. Vi utvecklas tillsammans och vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi är webbdesigners och art directors, projektledare och utvecklare, copywriters och affärsstrateger. Ett sammansvetsat gäng, trots 125 mil mellan våra två kontor. Vill du jobba med oss så är du modig nog att höra av dig. Välkommen med din spontanansökan till career@brightnest.se. Söker du praktikplats är du välkommen att kontakta oss på trainee@brightnest.se.

En opretentiös stämning

Med kunder inom allt från industri och näringsliv till mode och destinationer, är ingen dag på Brightnest den andra lik. Hos oss jobbar alla med alla, oavsett din roll eller geografiska plats. Vi tar oss an samhällsproblem, lägger upp kommunikationsstrategier och skapar hållbara lösningar som lyfter både våra kunder och den kompetens som finns bland vårt gäng.

Sedan starten har vi odlat en kultur som vi är mycket stolta över, med glädje och gemenskap. Vi ordnar spelkvällar och skridskoluncher, fjällvandringar och Mallorcaresor. Vi käkar frukost tillsammans och samlas för heliga eftermiddag- och födelsedagsfikor till tonerna av pappaskämt. Här finns det syskonkärlek, kramar, och självklart en hel del kattbilder. Träning är ett återkommande inslag, med gemensamma pass, möjlighet att träna under arbetstid och friskvårdsbidrag för alla medarbetare.

Tillsammans vässar vi våra hjärnor

Vi uppmuntrar utveckling och kompetensökning bland alla anställda, oavsett hur länge du arbetat hos oss, och vi håller genom vår egen Akademi utbildningar tillsammans med aktörer som Berghs School of Communications. Vill du hålla i en egen utbildning? Kör hårt! Vill du bara gå kurserna? Inga problem – alla anställda har en plats på våra kurser, oavsett om vi själva eller en samarbetspartner håller i den. Vi arrangerar också interna kunskapsluncher där vi bjuder varandra på aktuella insikter, nyheter och annat matnyttigt inom våra respektive områden.

 

Våra arbetstider är flexibla och på fredagar slutar vi från kl. 15:00, när veckans deadlines har mötts.

Är du redo för din nästa utmaning tillsammans med ett starkt sammanhållet team där du alltid har möjligheten att påverka? Se våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan nedan.

Hittar du inget som passar?

Vi letar ständigt efter nya kompetenser som kan komplettera oss. Med rätt personlighet och driv finns det alltid en plats tillgänglig i vårt team. Maila in ditt CV och varför du skulle passa hos oss till career@brightnest.se