Nyhetsarkiv

Brightnest rekryterar Anders Hallberg och Christoffer Svanberg till styrelsen

Som del av sin tillväxtsatsning har Brightnest rekryterat två externa ledamöter till sin styrelse. Personerna sitter på många års kunskap från att bygga affärer och utveckla tjänster, och har även erfarenhet från för Brightnest nya marknader.

– Det känns som ett viktigt steg att engagera nya styrelsemedlemmar i den satsning vi genomför, säger Therése Brun, delägare i Brightnest.

Brightnest lanserade sitt nya varumärke våren 2020 och har sedan dess vuxit sig starkare i både Luleå och Göteborg. Som nästa steg på resan rekryterar man externt till sin styrelse, och de som nu ansluter är Anders Hallberg, vd på affärsutvecklingsföretaget Tromb, och Christoffer Svanberg, CMO på Node Pole.

De två gör Thomas Andersson, Johanna Grimståhl och Therese Brun, alla tre från Brightnests ledningsgrupp, sällskap.

– Vi ser fram emot att arbeta med den input och erfarenhet som både Anders och Christoffer kan ge som nya styrelseledamöter. Vi gillar verkligen den resa som Anders gjort med Tromb som nu har fem kontor runt om i Sverige, samt Christoffers bakgrund som delaktig i Northvolts etablering och i de tillväxtresor som både ComHem och Skellefteå Kraft gjort under hans tid på företagen, säger Therése Brun.

För frågor, vänligen kontakta;
Therése Brun
therese.brun@brightnest.se
070-252 88 63