Nyhetsarkiv

Brightnest satsar på tillväxt i Göteborg

Therese, Petra och Johanna från Brightnest

För sex år sedan etablerade Brightnest sitt kontor i Göteborg. Nu tar man nästa steg för att bli en än mer synlig aktör genom att rekrytera Petra Bagge, en erfaren och strategisk projektledare.

– Jag ser fram emot att vara med och driva Göteborgskontoret framåt och bli en självklar aktör i väst, säger Petra Bagge, ny kontorschef.

Brightnest levererar kommunikation, teknik, design och affärsutveckling med kunder inom flertalet branscher och offentlig sektor. Oavsett vart i landet kunden finns har Brightnests kontor i Göteborg och Luleå framgångsrikt arbetat med blandade arbetsgrupper från båda kontoren. Detta har gett byrån ett större upptagningsområde för rekrytering av nya medarbetare, och genom goda digitala lösningar har alla kunskaper och erfarenheter som finns bland Brightnests medarbetare kunnat nyttjas i alla projekt.

Med nyförvärvet Petra Bagge är målet att fortsätta tillväxtresan, både med fler kollegor och nya kunder, även i Göteborg när hon går in som kontorschef och strateg. Med tio års erfarenhet av branschen kommer Petra senast från bland annat Gullers Grupp och Spoon där hon arbetet som gruppchef och kundansvarig projektledare.

– Vi är mycket glada över att få med oss Petra på vår tillväxtresa i Göteborg, och vet att hennes erfarenhet av kommunikationsbranschen och kundkontakter kommer vara en stor tillgång för både Brightnests uppdragsgivare och för medarbetarna, säger Johanna Grimståhl, vd.

Nu tas nya steg i Göteborg, med en aktiv bearbetning av den lokala marknaden och målsättningen att bygga ett större team på västkusten.

– Det känns spännande att få vara en del av den resa som Brightnest nu genomför. Att gå in i rollen som strateg och kontorschef känns riktigt bra och jag tror på Göteborg som en växande marknad, avslutar Petra.

Fotograf: Viveka Österman