Nyhetsarkiv

Hej 2021, hej Olivia!

Med nya uppdrag och en vår fylld med spännande projekt börjar 2021 starkt för Brightnest. Vi börjar också välkomna nya kollegor till gänget, som Luleåbon och projektassistenten Olivia Rännar, vars arbetsdagar knappt är den andra lik.

Med en utbildning till civilekonom med inriktning marknadsföring från Luleå tekniska universitet i grunden har Oliva Rännar hunnit med ett tag på Brightnest. En plats som visat sig matcha perfekt.

– Jag har alltid tyckt att människor är intressanta. Hur vi tänker, hur vi är. Det är väldigt intressant hur man kan agera med olika människor. Jag dras också till marknadsföring, har ett intresse för nya och spännande lösningar och har alltid gillat ett högt tempo.

Så hur hamnade du hos oss?
– Jag hade hört mycket gott om Brightnest, och är också intresserad av företag som har en strategisk inriktning – vilket jag nu jobbar med, så det är väldigt roligt.

Vad gör du om dagarna?
– Jag jobbar som projektassistent, vilket betyder att jag stöttar upp där projektledarna behöver hjälp. Jag är involverad i många projekt från start till mål, stöttar upp med research, planering, dokumentation och uppföljning. Alla mina dagar ser olika ut och mina arbetsuppgifter är väldigt olika beroende på vad som behövs göras, det kan vara högt och lågt, vilket gör dagarna extra spännande.

Vad är roligast med din roll?
– Att jag gör många varierande uppgifter, och arbetar med många olika typer av branscher. Min roll har en strategisk inriktning som gör att jag måste vara insatt och ha förståelse för många kunskapsområden. Till exempel är något jag tycker är extra spännande är vårt arbete med Agenda 2030, som framför allt är väldigt aktuellt och kräver mycket kunskap, så det har varit roligt att verkligen få dyka ned i.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
– Då är jag gärna med familjen i den stuga vi har norrut utanför Luleå.

Vill du vara med när vi tar nya stora steg in i 2021? Kanske är du vår nya kollega? Kika in på brightnest.se/career/ och skicka in din ansökan idag!