Nyhetsarkiv

Kiruna kommun väljer Brightnest

Gruppbild, Från vänster: Niklas Brandt, Therese Sidevärn, Fredrik Fredriksson, Jacob Nilsson, Linda Reinholdson, Julia Mårdestam, Christine Nordberg, Olivia Rännar, Kristoffer Tuoma

Det nya avtalet är värt 6 miljoner kronor och gäller aktörerna Kiruna kommun, Kirunabostäder, Tekniska Verken i Kiruna och Aurora kultur och kongress. Kiruna befinner sig i en spännande utvecklingsfas med stora satsningar både i näringslivet och i samhället i stort. Brightnest har sedan tidigare arbetat strategiskt med bland annat varumärket för nya Aurora kultur och kongress som är ett av tillskotten i Kirunas nya centrum.

– Vi är väldigt glada att få fortsätta samarbeta med Kiruna kommun och deras kommunala bolag. Det är ett fint kvitto på att vi står upp och ut i konkurrensen bland andra konkurrenter i regionen och går i linje med vår egen satsning och etablering i Malmfälten. Vi ser fram emot att hjälpa Kiruna kommun i deras utvecklingsarbete och producera strategi och kommunikation som hjälper dem att nå sina mål, säger Johanna Grimståhl, VD på Brightnest.

– Valet föll på Brightnest AB eftersom de bedömdes mest förtroendegivande och mest kompatibla för kommunkoncernens verksamheter. De visade en stor kreativitet och en tydlig målgruppsanpassning med tydligt formulerade budskap. Vi i utvärderingsgruppen var samstämmiga och vårt helhetsintryck är att Brightnest är seriöst, professionellt och håller hög kvalitet, säger Jan Ekström, Inköpschef Kiruna kommun.