Nyhetsarkiv

Luleå Energi väljer Meramedia

Luleå Energi väljer byrån Meramedia som sin kommunikationspartner. Meramedia kommer strategiskt- och operativt att stötta företagets arbete med varumärke och kommunikation.

– Under våren har vi genomfört en upphandling av kommunikationsbyrå och valet föll på Meramedia. Det känns jättebra. Jag uppfattar teamet som lyhört, engagerat och kvalitetsdrivet. Det är bra förutsättningar för ett gott samarbete kring vår fortsatta utveckling, säger Carina Zolland, chef Varumärke & kommunikation. 

Luleå Energi AB ägs av Luleå Kommunföretag AB. Företaget erbjuder bland annat produkter och tjänster inom elnät, elhandel, fjärrvärme, bioenergi, och bredband. Under kommande år fortsätter Luleå Energi att satsa på utvecklingen av framtidens energilösningar. Bland annat byggs en av världens nordligaste solkraftsparker.  

–  Luleå Energi är ett betydande varumärke för Luleå och Norrbotten. Det är ett ärofyllt uppdrag att få och ett fint kvitto på att vi står upp och ut i konkurrensen bland andra byråer. Vi ser fram emot att producera kommunikation som kan hjälpa Luleå Energi att nå sina mål, säger Johanna Grimståhl, VD på Meramedia. Meramedia har under de senaste åren visat på en stark tillväxt såväl ekonomiskt som i antal medarbetare. Företaget nyrekryterar på orterna Luleå och Göteborg och antar sig allt fler strategiska uppdrag på nationell och internationell arena.

Bildbeskrivning: Från vänster Carina Zolland, chef Varumärke & Kommunikation Luleå Energi, Jacob Westman, Varumärkeskommunikatör Luleå Energi, Johanna Grimståhl, Vd Meramedia, Fredrik Fredriksson, Creative Director Meramedia, Joel Forsberg, Performance Marketer Meramedia.