Nyhetsarkiv

Succén leder vidare - Meramedia Akademi släpper vårens kurser

Meramedia_föreläsare (1).jpg
Carl_Wangel.jpg


Bildbeskrivning: Elaine och Gustav Eksvärd, grundare av Snacka Snyggt

Under hösten lanserade vi Meramedia Akademi, med utbildningar inom kommunikation under heldagar i Luleå. 29 november hålls en utbildning i digital marknadsföring som bl.a.  innehåller tips för att optimera annonser, konverteringar, analys och hjälp att följa upp resultat av digital marknadsföring. De tidigare kurserna blev snabbt fullbokade och deltagarnas omdömen var positiva.

– Utbildningen gav mig goda grundläggande kunskaper om sociala media. Blandningen av teori och praktiska tips och goda exempel gjorde det enkelt att ta till sig. Dessutom var det perfekt med den korta individuella konsultationen, för att kunna omsätta kunskaperna till just ditt företag, berättar Anna Malmström, Executive Assistant och kommunikatör på Shorelink.

Nu har vi utvecklat kursutbudet för att möta upp trycket. En gång i månaden med start i december ges utbildningar inom Public Affairs och Public Relations, varumärkesstrategi, hållbarhetskommunikation, storytelling/content, retorik, introduktion och innehåll till sociala medier. I december hålls en kurs i Public Affairs & Public Relations i samarbete med Carl Wangel, Public Affairs- och kommunikationsansvarig på Sveriges Träbyggnadskansli, med bakgrund som både samhällsplanerare och senior kommunikationskonsult.

– Under vårens utbildningar varvar vi egen kompetens med olika samarbetspartners, exempelvis med Snacka snyggt som drivs av Elaine och Gustav Eksvärd. Snacka snyggt är en välkänd och modern retorikbyrå med spetskompetens som vi ser fram emot att kunna erbjuda i Luleå. Vi vill bidra till ökad förståelse för kommunikation och ge deltagarna möjligheten att interagera lokalt, istället för att behöva lägga tid och resurser på att till exempel åka till Stockholm för en dags utbildning, säger Johanna Grimståhl, VD på Meramedia.

Utbildningarna i digital marknadsföring och Public Affairs & Public relations går idag att boka och har ett antal platser kvar. Boka din plats här samt kika in de kommande utbildningarna för våren 2019.

Läs med om våra utbildningar och boka din plats här.

Kommande utbildningar

29/11 Lyckas med din digitala marknadsföring med Julia Mårdestam och Joel Forsberg

19/12 Public Affairs & Public relations med Carl Wangel

24/1 Varumärkesstrategi med Therese Sidevärn och Niklas Brandt

21/2 Hållbarhetskommunikation med Ella Jonsson

21/3 Introduktion till sociala medier med Therése Brun och Julia Mårdestam

25/4  Storytelling/content marketing med Therese Sidevärn och Ella Jonsson

7-8/5 Retorik med Snacka Snyggt

23/5 Skapa innehåll för sociala medier med Niklas Brandt, Julia Mårdestam och Sara Johansson

Bildbeskrivning(nedan): 1a bild från vänster, Therese Sidevärn, Niklas Brandt, Ella Jonsson, Therése Brun, Julia Mårdestam, Sara Johansson. 2a bild, Carl Wangel.