Nyhetsarkiv

Vi sponsrar dig om du sponsrar en lokal restaurang

payitforward.jpg

Alla behöver lite extra hjälp i dessa tider och därför vill vi dra vårt strå till stacken. Så länge det är möjligt vill vi se till att det lokala näringslivet fortsätter rulla – och vi behöver din hjälp.

Boka ett fysiskt möte med oss så bjuder vi på vår kunskap utifrån dina utmaningar. I gengäld står du för restaurangnotan – den fakturerar vi dig efter mötet. Du väljer själv om du vill träffas över en frukost, lunch eller middag.

Du vinner: Smarta tankar och idéer om hur du kan tackla dina affärsutmaningar.
Vi vinner: Vi får fortsätta mötas och bygga relationer vilket i längden ger affärer.
Näringslivet vinner: Våra kära lokala restauranger får fler besök i dessa skakiga tider.

Hur går det till:

  • Fyll i formuläret nedan kring vad du helst vill prata om och ge oss en kort beskrivning av din utmaning.
  • Välj om du vill äta frukost, lunch eller middag.
  • Vi kontaktar dig och bokar en tid.

Det spelar ingen roll om du är vår kund sedan innan – alla är lika välkomna. Dock bjuder vi varken på kramar eller kindpussar – men en go lufthälsning.

Givetvis följer vi löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig boka om mötet om du känner dig krasslig. Och samma gäller såklart våra konsulter.

Varför gör vi det här?

Vi vill bidra till att hjälpa det lokala näringslivet att bli mer motståndskraftigt och tänka nytt i kristider. Vårt bästa verktyg är våra konsulter inom affärsutveckling och kommunikation hitta vägar att ställa om på istället för att ställa in. Därför vill vi vara bjussiga med vår kunskap samtidigt som vi stöttar lokala näringslivet.

Boka ditt möte här