BioInnovation

BioInnovation är ett strategiskt innovationsprogram, vars mål är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att öka innovationstakten inom förnybara biologiska resurser. Genom att koppla samman idéer, aktörer och kapital är målet att åstadkomma konkurrenskraftiga och biobaserade material, produkter och tjänster.

För att nå målen krävs mer forskning, utveckling och nya samarbetsformer – därför har BioInnovation tagit fram en guide som ska främja samverkan mellan företag, organisationer och högre utbildningar. Guiden, som inte är branschspecifik, ska få fler industrirepresentanter och doktorander att handleda examensarbeten med målet att skapa nya synergier. Genom överskådlig formgivning med lustfyllda och interaktiva inslag har vi formgett guiden för att hjälpa mottagaren ta till sig den avgörande informationen på bästa möjliga sätt.

Services

  • Formgivning
  • Design

Datum

2023

Dela

Dela artikeln

Resultat

En interaktiv PDF med inspiration från BioInnovations grafiska manér och färgskala, men med lättsamma inslag som pigga färgkombinationer och kludd – kanske från en students egna anteckningar.

poster-mockup-kvadrat.png
2 bilder_checklista.png