Copywriter

Vi söker en copywriter med placering i Luleå eller Gällivare. De senaste åren har Brightnest accelererat, och medan uppdragen från nya kunder blivit allt fler fortsätter vi odla goda relationer tillsammans med de som varit med oss under flera år.  

Du är en strukturerad och drivande person, med flerårig praktisk erfarenhet från kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av företagskommunikation, till exempel hållbarhetskommunikation, årsredovisningar, budskaps- och varumärkesplattformar och kris- och internkommunikation. Du arbetar strategiskt och har en god analytisk förmåga, kan utveckla kampanjidéer och rör dig tryggt bland olika uttryckssätt för digitala kanaler och rörlig media. I din roll ingår att ta ansvar för kvalitet och utformning av budskapet genom alla faser av ett projekt. Du är en mycket skicklig skribent på både svenska och engelska med god social kompetens. Du är en kvalificerad rådgivare som kan skapa din egen efterfrågan i kommunikationsmarknadens övre kvalitetssegment.

 
Tillsammans med våra kreatörer, kommunikatörer, designers, utvecklare, projektledare och andra rådgivare kommer du arbeta med kollegor och företag i hela landet, inom branscher som energi, transport, industri, näringsliv och kompetensförsörjning – plus många fler. Teamen kan variera i storlek beroende på projekt, men gemensamt är att vi alltid drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter, oavsett vart i landet vi befinner oss.  

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och tech. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Ansök

Har du ett stort samhällsengagemang och vill vara med och utveckla ett etablerat och växande företag? Berätta i din ansökan varför du tänker att Brightnest kan vara rätt plattform för dig. Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att höra av dig till oss. Frågor angående tjänsten besvaras av Linda Reinholdsson, vd Brightnest Communication.


Tjänsten är baserad i Luleå eller Gällivare. Sista ansökningsdag är den 29 oktober – skicka CV och personligt brev till career@brightnest.se. Märk ansökan med "Copywriter" samt den ort du söker dig till.

Se andra tjänster