Erfaren PR-strateg

Vill du jobba med medierelationer och lobbying tillsammans med snälla kollegor som drivs av samhällsengagemang och smarta lösningar? Vi på Brightnest söker dig som är erfaren och etablerad som PR-strateg och har en bakgrund från byrå inom PR och strategisk kommunikationsrådgivning. Som kundansvarig konsult kommer du att hjälpa våra uppdragsgivare att stärka varumärket, bilda opinion och påverka politiska beslut. De senaste åren har Brightnest accelererat, och medan uppdragen från nya kunder blivit allt fler fortsätter vi odla goda relationer tillsammans med de som varit med oss under flera år.

Hos oss blir du ansvarig för att skapa långsiktiga samarbeten med våra uppdragsgivare, där du stärker deras kommunikation med fokus, uthållighet och utifrånperspektiv. Dina arbetsuppgifter är att föreslå strategier, ta fram handlingsplaner och stötta uppdragsgivarna i att genomföra pr-aktiviteter. Till din hjälp har du kreatörer och strateger med bredd i kunskap, erfarenhet och kompetens. Du är en kvalificerad rådgivare som bygger upp din egen efterfrågan i pr-marknadens övre segment. Du har ett starkt intresse för att utveckla såväl affärsverksamheten som dina medarbetare och som person är du självständig och strukturerad med flera års erfarenhet av liknande uppdrag.

Som konsult på Brightnest kommer du att:
• utveckla PR-erbjudandet
• arbeta som kundansvarig för befintliga och nya uppdragsgivare
• agera som strategisk kommunikationsrådgivare
• fördjupa och bredda företagets nätverk
• vara aktiv i försäljningsarbete

Det här är Brightnest:
Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Tjänsten är baserad i Luleå. För mer information om tjänsten kontakta Linda Reinholdsson, linda.reinholdsson@brightnest.se. Sista ansökningsdag 31 maj men vi intervjuar löpande, så tveka inte – skicka in ditt CV och personligt brev idag till career@brightnest.se. Märk mailet med "PR-strateg"