Fullstackutvecklare?

Join the Bright side!

 

 

Om rollen:

Som fullstackutvecklare på Brightnest kommer du att vara involverad både i mindre webbprojekt och större projekt där vi skräddarsyr och utvecklar anpassade systemlösningar åt våra kunder. Med uppdragsgivare inom en mängd branscher kommer du få en varierad vardag där ingen dag är den andra lik. Du kan till exempel få bygga affärssystem, webbplatser, intranät, bokningssystem, ärendehanteringssystem eller e-handelssystem. Kul va?

Som fullstackutvecklare är du (så klart) lika van vid att jobba under huven med utveckling av smarta backendlösningar, som vid frontend med användargränssnitt och -upplevelse. Och allt däremellan.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

 • Framtagning av koncept och förslag, samt tidsestimering.
 • Utveckling back-/frontend
 • Integration av olika affärssystem
 • Databashantering

 

Vem är du?

Du har bred erfarenhet av utveckling och har samlat på dig ett par år inom branschen. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av liknande roller. Vi ser gärna att du tidigare har haft kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga.

 

Kvalifikationer och erfarenhet:

 • PHP
 • HTML, CSS och JavaScript
 • JavaScript ramverk (React JS, Vue)
 • Laravel
 • SQL Server

 

Meriterande:

 • Erfarenhet av användarvänlighet och tillgänglighet – WCAG
 • Umbraco och/eller Wordpress
 • Tidigare arbetat med headless-projekt
 • C#

 

Det här är Brightnest

Vi är ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. En skillnad mellan Brightnest och många traditionella IT-bolag som erbjuder systemutveckling, är att vi kan erbjuda en helhet där vi inte bara tar fram en tekniskt imponerande produkt. Vi erbjuder en komplett slutleverans där användarvänlighet, design och funktion arbetar ihop för att uppnå de mål vi sätter upp tillsammans. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

   

Det här ingår om du är en del av Brightnest

En familjär känsla och en kultur där vi hjälper varandra på riktigt.
Vi jobbar bara halva fredagar. Sen njuter vi av livet.
Goda möjligheter att påverka din utveckling och dina uppdrag.
Kollektivavtal? Självklart.
Tjänstepension. För de gyllene åren på ålderns höst.
Friskvårdsbidrag. För att hålla sig glad, frisk och i topptrim!
Superfina och centralt belägna kontor, oavsett placeringsort.
Sjukförsäkring? Om du vill. Vi har väldigt bra och förmånliga samarbetsavtal.
Kompetensutveckling! Både i form av kurser/certifieringar och interna kompetensluncher och föreläsningar som går under konceptet Happy Meal. Allt beroende på vad du är intresserad av.
Bra och kul AW:s, konferenser, årlig kickoff och andra mycket roliga aktiviteter.
En härlig och inkluderande kultur där du får växa och utvecklas på ditt sätt.

Orter

Tjänsten är baserad i Luleå, Göteborg eller Gällivare. Vill du jobba någon annanstans ifrån? Sök så ser vi. Det brukar kunna lösa sig, lite beroende på roll.

Så här söker du

Vi intervjuar löpande, så tveka inte. Join the bright side! Skynda, skynda och skicka in CV och personligt brev till career@brightnest.se. Märk mailet med Ansökan Brightnest Tech + tjänsten du söker.

Kontakt

För mer information om tjänsten och oss på Brightnest, kontakta Freddie Rosenberg på freddie.rosenberg@brightnest.se.