Bright Mornings: välkommen på frukostseminarium på temat cirkulär konsumtion

Branschbegrepp må komma och gå, men ett som är här för att bestå är cirkularitet. Såväl EU som FN har avgjort att ett paradigmskifte där vi går från linjär till cirkulär ekonomi är oundvikligt och Sveriges regering har fastslagit en handlingsplan för ändamålet.

Men vad betyder det?

Vi på Brightnest jobbar med en rad uppdragsgivare i allt från tung industri till B2C och offentlig sektor där en gemensam nämnare är att strävan efter cirkularitet hamnar allt högre på agendan. För vissa aktörer innebär det att i grunden göra om sin affärsmodell, för andra att hitta nya sätt att återbruka och ta vara på din deponi.

Under vintern och våren kommer vi att djupdyka i ämnet cirkularitet genom att bjuda in innovatörer och sakkunniga som delar med sig av sin kunskap och sina idéer på givna teman. Först ut är cirkulär konsumtion. Under en timme bjuder vi på samtal kring nya trenden med gratisbutiker och hur återbruk och vintage kan fylla högre syften än återbruket i sig. Dessutom kommer forskningsinstitutet RISE och berättar om kommande kvalitetsstämpeln Certified to LAST.

Var, när, hur?

Datum: fredagen den 11 november
Tid: 07:30-09:00
Var: Brightnests lokaler på Järntorgsgatan 12 (Göteborg)
Mat: vi bjuder på kaffe och cirkulär frukost.

Frukostmingel från 07:30, inspiration och samtal börjar 08:00.

Anmälan

Förhinder?

Vi bjuder alla som kommer på frukost och vill gärna inte slänga något - Så för hållbarhetens skull, avanmäl dig i god tid om du får förhinder till hello@brightnest.se