Vi rekryterar inom tech.png

Join the Bright side!

Vi växer och söker nya kollegor till Brightnest tech-team

Vi hjälper våra kunder digitalisera sin affär genom att bygga, utveckla och integrera bland annat affärssystem, webbplatser, intranät, bokningssystem, ärendehanteringssystem och e-handelssystem. Bland annat. De senaste åren har vi accelererat rejält, breddat våra kompetenser och renodlat våra affärsområden. Vi får allt fler uppdrag från nya och spännande kunder, samtidigt som vi fortsätter att vårda och utveckla goda relationer med de kunder vi känner väl och älskar att jobba långsiktigt med.

Nu söker vi fler kollegor med spets inom it och systemutveckling, bland annat det här:

 

Erfarenhet

Du får gärna vara lite eller mycket senior har några års erfarenhet inom ditt område. Men om du är sugen på någon av tjänsterna och känner att du har rätt kompetens – sök!

Orter

Tjänsterna är baserade i Luleå, Stockholm, Göteborg eller Gällivare. Vill du jobba någon annanstans ifrån? Sök så ser vi. Det brukar kunna lösa sig, lite beroende på roll.

Kontakt

För mer information om tjänsterna och oss på Brightnest, kontakta Freddie Rosenberg på freddie.rosenberg@brightnest.se.

Så här söker du

Vi intervjuar löpande, så tveka inte. Join the bright side! Skynda, skynda och skicka in CV och personligt brev till career@brightnest.se. Märk mailet med Ansökan Brightnest Tech + tjänsten du söker.

”Vi är ett familjärt bolag med en härlig mix av kollegor och kompetenser. Här finns möjligheten att jobba med båda stora och små kunduppdrag och i hög utsträckning vara delaktig i vår gemensamma resa framåt som bolag.”

Freddie Rosenberg

”Brightnest är modiga. Vi vågar utmana oss själva och testa nya idéer. Det utmärker oss, och det får mig att både trivas och utvecklas. Vi har också roliga kunder som är lika modiga som vi och vågar testa nytt.”

Veronica Röös

Lite om allt du får med Brightnest

 • Du får vara du med oss: Vi värderar olikheter i kompetens och personlighet och tror på att snälla och smarta personer kan lösa vilka utmaningar som helst. Vi söker dig som är självständig och strukturerad med flera års erfarenhet av liknande uppdrag. Och är snäll och smart.
 • Hos oss får du en ansvarsfull roll som en viktig del i vårt tech-team.
 • Du får spets: Du är en del av ett renodlat tech-team och jobbar med erfarna och duktiga kollegor med spetskompetens inom sitt område.
 • Du får bredd: Du jobbar samtidigt nära hela fantastiska Brightnest-koncernen och tillsammans skapar vi spännande, ny kommunikation som gör skillnad.
 • Du får omväxling: Du jobbar med en rad olika kunder inom olika branscher, som infrastruktur, industri, energi, e-handel, bransch- och intresseorganisationer och … En del uppdrag är helt nya medan andra kunder är bekanta sedan länge.

 

Varför berättar vi det här? Jo, allt det här kan ge dig omväxling, och utveckling, nya utmaningar, värdefulla erfarenhet, bredd, spets, kontaktnät och troligen en mycket roligare tillvaro än på ett mer traditionellt IT-bolag.

Lite mer om allt du får med Brightnest

 • En familjär känsla och en kultur där vi hjälper varandra på riktigt.
 • Vi jobbar bara halva fredagar. Sen njuter vi av livet.
 • Stora möjligheter att påverka din.
 • Goda möjligheter att påverka din utveckling och dina uppdrag.
 • Kollektivavtal? Självklart.
 • Tjänstepension. För de gyllene åren på ålderns höst.
 • Friskvårdsbidrag. För att hålla sig glad, frisk och i topptrim!
 • Superfina och centralt belägna kontor, oavsett placeringsort.
 • Sjukförsäkring? Om du vill. Vi har väldigt bra och förmånliga samarbetsavtal.
 • Kompetensutveckling! Både i form av kurser/certifieringar och interna kompetensluncher och föreläsningar som går under konceptet Happy Meal. Allt beroende på vad du är intresserad av.
 • Bra och kul AW:s, konferenser, årlig kickoff och andra mycket roliga aktiviteter.
 • En härlig och inkluderande kultur där du får växa och utvecklas på ditt sätt.

 

Det här är Brightnest

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Brightnest har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda.

En skillnad mellan Brightnest och många traditionella IT-bolag:

Vi kan erbjuda en helhet som inte bara tar fram en tekniskt imponerande produkt. Vi erbjuder en komplett slutleverans där användarvänlighet, design och funktion arbetar ihop för att uppnå de mål vi sätter upp tillsammans. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.