Nyhetsarkiv

Möt Elina. Vår nyaste graphic designer.

web_elina-wide.jpg

Hon är skapt för det här men var tvungen att åka till Texas för att inse det. Till och med hennes Excel-ark har kallats ”för snygga”, men hon har också blivit utsedd till Sveriges bästa receptionist. Här är Elina Vestin, Meramedias nyaste grafiska designer. 

Vad gör du på Meramedia?
— Jag jobbar med design, formgivning och projektledning. 

Vad har du för bakgrund?
— Jag är utbildad i grafisk designer på högskola i Dalarna där jag även läst ledarskap. Jag har bland annat jobbat med ekonomi och marknadsföring på ett rekryterings- och konsultföretag men jag har också blivit utsedd till Sveriges bästa receptionist när jag jobbade på Chalmers. Inte dåligt! Jag har varit delägare i byrån Byrån mitt emot, ett företag som drivs av studenter och ger arbetslivserfarenhet. När du lämnar blir du mentor åt dem som tar över. 

Varför håller du på med det här?
— Jag är skapt för det här. Det var en lärare som jag hade i Texas som först insåg det dock. Jag förstår färg och form och se hur saker måste passa ihop.

Och vad gör dig bra?
— Nyfikenhet är viktig, att våga utforska och testa nya formsätt och nya tekniska verktyg. Det gör också att mina kunder får något som känns nytt och eget. Jag får snabbt en känsla för olika formspråk och kan anpassa mig till andra formgivare och nya kunder.

Varför Meramedia?
— Det fanns inget annat företag som jag hellre ville jobba för. Jag sökte bara ett jobb. Jag hade fått ett bra intryck och kunde känna igen mig själv i hur jag vill jobba och vad jag vill göra. Och jag hade bara hört gott om byrån, inte från branschfolk utan från Meramedias kunder.

Välkommen Elina!