Region Norrbotten

Informationsportalen Gyn i Norr ger information för vårdsökande och anhöriga.

På Gyn i Norr får du all information relaterat till OB/Gyn som du kan behöva för att förstå vad som händer i din kropp och för att du ska må bra. Satsningen togs för att erbjuda en trygg motvikt till bruset i sociala medier och för att berätta mer om hur man arbetar med OB/Gyn i Norrbotten.

Utmaning

Kommunicera trygga tips om vård och behandling till personer med gynekologiska besvär. Hur kan man visa exempel på besvär utan att visa bilder/foton.

Lösning

En mobilanpassad informationsportal producerad av Brightnest, där vi tog fram handgjorda illustrationer som visar de olika ämnen som är svåra att bildsätta.

Resultat

Gyn i Norr berör de ofta svåra frågor som Region Norrbotten arbetar med, och detta viktiga arbete synliggörs på ett effektivt sätt med stor samhällsnytta. Sedan lansering har man haft ca. 20 000 besök.

– Min bedömning är att Brightnest har en stor kompetens inom detta område. De har fått mig som beställare att förstå vilka möjligheter som stått till buds på ett enkelt och begripligt sätt, kommenterar kunden i utvärdering efter projektets målgång. 

Services

  • Webbutveckling
  • Illustrationer

Dela

Dela artikeln
GIN-mockup-web-0.jpg
GIN-collage-1.jpg
GIN-collage-2.jpg
GIN-collage-3.jpg
GIN-mockup-mobile.jpg