Levandegör med 3D

3D-visualisering är konsten att omvandla idéer och koncept till levande, tredimensionella bilder och animationer.

På Brightnest erbjuder vi tjänster inom 3D-modellering och animation. Vår erfarenhet sträcker sig över en mängd branscher och vi hjälper dig med exempelvis produktvisualiseringar, specialeffekter och arkitektvyer. Vill du kommunicera och imponera med hjälp av 3D? Läs vidare om tjänsterna vi erbjuder.

3D-visualisering

Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner, oavsett om de är framtida idéer eller befintliga koncept. Innan något blir verklighet har vi möjlighet att visualisera områden, byggnader eller inredningskoncept, vilket ger dig en tydlig bild av din vision. Vi kan också skapa bilder eller lansera produkter innan de ens har tillverkats. 3D-visualisering är ett kraftfullt verktyg med oändliga möjligheter som hjälper dig att förstå och kommunicera dina koncept på ett effektivt och lättillgängligt sätt.

3d-visualisering@4x.jpg

3D-film och animation

3D-animation är ett utmärkt pedagogiskt verktyg som exempelvis kan hjälpa dig att visa komplexa idéer, processer eller flöden på ett engagerande och lättförståeligt sätt. Det kan också ge liv till ditt varumärke genom rörliga visuella element och logotyper eller produktanimationer. Har du redan tagit fram en 3D-modell? Med utgångspunkt från 3D-modellen kan vi enkelt ta fram animationer baserade på den, vilket sparar både tid och resurser.

Specialeffekter

Inga filmidéer som vi tar fram är omöjliga att förverkliga. Kanske utspelar sig produktionen på en plats dit vi inte har möjlighet att ta oss. Eller så innehåller filmen scener som är omöjliga att skapa med bara en kamera. Med hjälp av specialeffekter kan vi generera miljöer och effekter som lyfter din produktion till en helt ny nivå. 

LKAB - Från berg till pellets
SSAB - Framtidens stål