Brightnest Academy erbjuder handfasta kurser på förfrågan, och riktar sig till dig som vill vässa din kompetens. Vi anpassar innehållet efter ditt eller ert behov. Du får kunskap och inspiration som hjälper dig att gå från ord till handling i ditt arbete. Sociala medier, Medieträning och Digital strategi är några av de kurser som ofta efterfrågas.

Behöver du fatta det avgörande beslutet, äntligen komma igång med idéen som pockat på din uppmärksamhet, eller vill du få en större förståelse för hur du kan arbeta med din och dina kunders varumärkes- och affärsutveckling? Få nya inspel, möjlighet att tänka om, nytt eller vidare? Då är Brightnest Academy rätt plats för dig.

I våra anpassade kurser bygger innehållet på det behov som du och din organisation har. Här är våra erfarna konsulter på Brightnest ansvariga och kursen kan hållas för en person eller en hel grupp. Baserat på analyser och fakta som omsätter insikter till mätbara handlingar och aktiviteter hjälper vi dig och regionen att vässa både kunskap och konkurrenskraft – något vi brinner lite extra för. Med utbildningar inom hållbarhet, ledarskap, kommunikation, och mycket mer, delar vi idéer, tar fram det bästa hos varandra och samarbetar för att se nya möjligheter du kanske inte tänkt på innan.

På Brightnest jobbar en unik blandning av kompetenser och vi drivs av att hjälpa dig att möta affärsutmaningar, och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Våra skarpa konsulter kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis, tekniklösningar och design. Vi tror att fler är smartare än en, att testa och utmana, tänka stort för att växa och ta ställning för det vi tror på.

Våra öppna kurser genomförs i samarbete med utvalda aktörer så som Snacka Snyggt och Berghs School of Communication. Dessa kurser ger dig både ny kunskap och möjlighet att utbyta erfarenheter med deltagare från andra företag och organisationer. Vi håller till i Brightnest lokaler på Kyrkogatan 16 i Luleå. Flera av kurserna genomförs även som distanskurser. Inplanerade öppna kurser kommer att listas nedan.

Kommande utbildningar

Varumärke, strategi, innovation, design, affärsutveckling och hållbarhet. Oavsett vad ditt företag har för utmaningar får du på Brightnest Academy tillgång till våra vassaste specialister.

Kontakta Therése Brun, 070-252 88 63 vid förfrågan eller mer information.