Sharpen your mind

Brightnest erbjuder handfasta kurser och riktar sig till dig som vill vässa din kompetens. Vi anpassar innehållet efter ditt eller ert behov. Du får kunskap och inspiration som hjälper dig att gå från ord till handling i ditt arbete. Sociala medier, Medieträning och Hållbarhet är några av de kurser som ofta efterfrågas.

I våra anpassade kurser bygger innehållet på det behov som du och din organisation har. Här är våra erfarna konsulter på Brightnest ansvariga och kursen kan hållas för en person eller en hel grupp. Baserat på analyser och fakta som omsätter insikter till mätbara handlingar och aktiviteter hjälper vi dig och regionen att vässa både kunskap och konkurrenskraft – något vi brinner lite extra för. Med utbildningar inom hållbarhet, sociala medier, kommunikation, och mycket mer, delar vi idéer, tar fram det bästa hos varandra och samarbetar för att se nya möjligheter du kanske inte tänkt på innan.

På Brightnest jobbar rådgivare med olika expertkunskaper. Vi drivs av att hjälpa dig att möta affärsutmaningar och bygga meningsfulla relationer med marknaden och samhället i stort. Våra skarpa konsulter kombinerar affärsstrategi, kommunikationsexpertis, tekniklösningar och design. Vi tror att fler är smartare än en, att testa och utmana, tänka stort för att växa och ta ställning för det vi tror på. 

Sharpen your mind

Brightnest kurser

Vi anpassar våra kurser efter det behov ditt företag har. Några av de områden vi har kunskap inom är:

Varumärke
Tjänstedesign »

Innovationsprocesser
Hållbarhet 
Sociala medier - strategi och innehåll
Medieträning »

Oavsett vad ditt företag har för utbildningsbehov får du via Brightnest tillgång till våra vassaste specialister. Kontakta Therése Brun, 070-252 88 63 vid förfrågan eller mer information.

Via Nordic Strategy Partners som är en del av Brightnest Group, erbjuder vi även kurser inom:

Tillväxtstrategi - framtagande och implementering
Företagsvärdering och Due Diligence
Investeringsprospekt och kapitalresning
Hitta och säkra offentligt kapital
Omvärldsbevakning
Affärsplan - vad, hur och varför
Organisation och styrning - Hur mäter och följer du upp din verksamhet?

För förfrågningar, kontakta Lisa Ek, 073-688 96 52