Webb- och systemutveckling

System som fungerar, webbplatser som konverterar och teknisk kompetens som imponerar.

Vi har över 25 års erfarenhet av webb- och systemutveckling. Det gör att vi tryggt kan digitalisera din verksamhet med ett användarvänligt system. Vi jobbar både med stora och små projekt – allt från affärssystem, webb och intranät, till ärendehantering, boknings- och e-handelssystem. Vårt team består av erfarna UI/ UX- designers, specialister inom tillgänglighet, projektledare och front- och back-endutvecklare.

Hos oss får du mer än teknisk imponerande produkter. Allt vi gör, genomsyras av ett helhetstänk och en vilja att tänka nytt och hållbart. Vi vet att varje verksamhet är unik. Därför skräddarsyr vi våra lösningar, för att matcha just era specifika behov. För dig som vill slippa kompromissa erbjuder vi en komplett slutleverans och med fokus på användarvänlighet, design och funktion, arbetar vi tillsammans med er för att uppnå våra gemensamt satta mål.

Från idé till färdig webbplats

Idag är en webbplats ofta en kommunikativ grundpelare och fungerar som ett första skyltfönster ut mot era kunder. Med erfaren spetskompetens inom tillgänglighetsanpassning, tjänstedesign och användarupplevelse (UX) utvecklar och designar vi webbplatser med ett helhetstänk, och arbetar i nära dialog med våra kunder för att uppnå bästa möjliga slutresultat. Det gör att vi kan säkerställa att er nya webbplats inte bara är visuellt och kreativt tilltalande, utan också uppfyller användarnas förväntningar. Genom att använda de senaste teknikerna inom webbutveckling, ser vi till att er webbplats både är snabb, säker och sökmotoroptimerad.

 

System som ger långsiktiga värden

Vi är alltid nyfikna på ny teknologi och smarta lösningar. Därför ser vi till att ha riktigt vass spetskompetens inom tech och håller oss ständigt uppdaterade på nya metoder och system, som kan förbättra vårt arbete och våra lösningar.

Idag förlitar sig många företag på olika system som många gånger inte kommunicerar med varandra. Genom att digitalisera, integrera och utveckla skräddarsydda system anpassade efter just er verksamhet, kan vi hjälpa er att förbättra era arbetsflöden, automatisera repetitiva uppgifter och generera rätt data. Det leder ofta till mer välgrundade beslut. Och med smarta system, kan ni dessutom jobba mer tidseffektivt, och bäst av allt – spara både på miljön och plånboken.

Våra systemutvecklare hjälper er med allt från affärs- och bokningssystem till CRM- och ärendehanteringssystem. Vi jobbar med webb- och systemutveckling i flertalet tekniker, plattformar och ramverk.

  • Umbraco
  • WordPress
  • Sitevision c#
  • .Net
  • PHP
  • Laravel
  • Vue
  • React
  • Microsoft Azure
  • Google Cloud

 

Hör av dig, så snackar vi mer!

Thomas A 2024

Thomas Andersson

Strategisk rådgivare & partner
Freddie Rosenberg

Freddie Rosenberg

Strategisk rådgivare & partner